torsdag den 19. juni 2014

LCHF


En ny start er gjort....
Jeg er begyndt at leve efter lchf og det er resten af familiens jo så også til en hvis grænse. 
Jeg lever efter liberalt lchf og har haft mange dage hvor det ikke lige har været efter det jeg har levet da jeg ikke har villet det helt endnu. Beslutningen har været taget i en lille månedstid og vægten er skrevet ned i håb om at jeg så taber mig de sidste 10-20 kg virker det som jeg selvfølgelig tror på det gør så er det ren win win for maden smager bare super dejligt og det føles som om at man synder og gør noget forkert specielt hvis man som mig har været på lavt kcal indtag tusindvis af gange før for at tabe sig og nu pludselig skal spise fedt og næsten i kulhydrater. 

Jeg vil forsøge at huske og tage billeder af maden og evt skrive opskrifter ind. 

I dag har maden bestået af pasta til børnene og kødsovs til os alle og jeg fin squash "spaghetti" til. Beklager billedet da jeg glemte at tage et af min tallerken. 

Og lige et af hvordan mindste manden så ud efter at have spist det for det smagte dejligt 

Jeg har ummiddelbart ikke fået fedt nok i min aftensmad eller også var delbare vanens magt men jeg blev lidtsmåsulten/lækker sulten til aften så lavede en portion ostechips med lidt agurk og dip til. 
Ostechipsne var bare skiver af havarti ost og rød cheddar skåret i lidt mindre stykker også i ovnen til de var smeltede og havde fået lidt farve. Og så ud af ovnen og køle lidt af så bliver de sprøde og de smager skønt. 
 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar